Description:
Nakrájené kusy krůtího prsa, připravené pro další tepelnou úpravu. Krůtí maso pochází z České Republiky z farmy Brniště popřípadě z farmy na jižní Moravě.
Balení obsahuje cca: 2 ks
Množství je orientační a může se mírně lišit dle velikosti a množství svaloviny.
Suroviny:
- 100g krůtího prsa
- Ledový salát
- Bagetka
- Olivový olej 2 lžíce
- Nastrouhaný parmezán
Dresing:
- 2 ančovičky
- 3 lžíce majonézy
- 1-2 lžíce citronové šťávy
- pepř
Celý recept najdete ZDE
Ingredients:
Krůtí prsní řízky krájené
Čerstvé chlazené maso bez kůže
třída jakosti A
Čerstvé chlazené maso bez kůže
třída jakosti A
Storage temperature:
-1°C to +4°C