Description:
Nejsvětlejší část krůty, svým charakterem připomíná kuřecí prsa, ale je daleko pevnější a výživnější. Skvělé pro přípravu řízků, pečení nebo grilování. Krůtí maso pochází z České Republiky z farmy Brniště popřípadě z farmy na jižní Moravě.
Balení obsahuje cca: 1 ks
Množství je orientační a může se mírně lišit dle velikosti a množství svaloviny.
Suroviny
- 250 g krůtího prsa nakrájeného na nudličky
- 2 lžíce oleje
- 3 stroužky česneku, nasekané
- 1 lžíce čerstvého zázvoru (oloupaného a nastrouhaného)
- 2 lžíce kari koření
- 1 l vývaru
- 2 lžíce rybí omáčky
- 150 ml kokosového mléka
- Šťáva z 1 citrónu
- 250 ml vody
- sůl
K dokončení
- 150 g rýžových nudlí (uvařených dle návodu na obalu)
- Jarní cibulka nakrájená na kolečka
- Koriandr (pokud máme rádi)
- Chilli (pokud máme rádi pálivější
Celý recept najdete ZDE
Ingredients:
Čerstvé maso bez kůže,třída jakosti A
Storage temperature:
-1°C to +4°C